Amsterdam

Det där med Bananenbar

Kategori: Allmänt

Helt seriöst så måste jag bara berätta en till grej angående red light district som kommer få er att tappa hakan, anledningen till att jag tror att ni kommer tappa hakan är för att till och med Jag som har börjat vänja mig med hur allt här i Holland fungerar tappade hakan och kan inte sluta tänka på det.

Hur som helst så finns det en bar i RLD som heter Bananenbar ( bananbaren på svenska) Den här baren är extremt populär för killar som är i Holland på Svensexa. Man betalar 50 Euro för att få vara inne på klubben 1 timme och få obegränsat med dricka.
Servitriserna har även lite små uppträdanden i denna bar och du betalar för det. Dom gör allt från att äta bananer på sensuella vis och stoppar in bananerna på ställen där vi andra inte vill ha bananerna. Om du ger dom tillräckligt med pengar kan dom skriva ett vykort till dig.


Skriva ett vykort till dig. Skriva ett vykort till dig utan att använda händerna. Utan att använda munnen. Skriva ett vykort till dig genom att föra upp en penna på ett ställe där vi andra inte för upp pennor och sedan skriva ett vykort med extremt bra skrivstil.
Visst har man hört mycket bisart här i Holland och även hunnit se mycket bisarra saker, men det där är nog det absolut sjukaste jag har hört.    http://www.flickr.com/photos/mikes_trips/431801251/lightbox/

Förlåt Mamma, jag vet att det har blivit lite osmakliga ämnen här i bloggen sen Red Light District turen, men du måste hålla med om att det är väldigt häpnandsväckande?!

Ikväll ska vi på Internationall Party på en bar som heter Odean. Det kommer nog bli kul, det kommer bli en lång natt då festen slutar 05.00 imorgon... Förhoppningsvis blir det inte lika vildt som det blev i onsdags när Sarah fyllde år.

Jonathan och Ludo gjorde baktvolter i sofforna, Dom minimala spanska tjejer shottade så mycket så Irene nästan tuppade av utanför klubben, Ludo blev portad då han stal en brandsläckare, Francessco sprang rund med en grön kudde på huvude, sarah drack jäger ur en tratt och tillsist så hade fransmännen efterfest så polisen kom till deras rum och gav dem en bot för att det väsnades för mycket. En annan har dock vant sig vid oljudet här och sover som bäst när det är fest runtomkring. Är det helt tyst så blir man nästan lite orolig. Ja, men det var allt för mig idag. ha det!

Kommentarer

  • Sanna säger:

    Ja..vad ska man säga..blir iaf på partyhumör när man läser bloggen....;)

    2012-09-17 | 17:57:46
  • Martan säger:

    Ha ha ha, föregående talare stal orden ur munnen på mig :D

    2012-09-17 | 22:45:56
  • Lillemor säger:

    Har sett liknande i Thailand........

    2012-09-18 | 08:53:42

Kommentera inlägget här: