Amsterdam

En lyckad helg :D

Kategori: Allmänt

Att grannen tog livet av sig har nästan börjat falla i glömska, men ändå kommer det på tal lite då och då. Tror egentligen att alla är ganska skärrade. Några har drömt om det, tack och lov har jag inte gjort det, än. Antagligen kommer det snart att "komma ikapp".
 
Helgen blev trots allt otroligt lyckad! Det har varit full rulle hela helgen. På lördagen tog vi en vända in till Centrum trots att vi var oerhört slitna. Handlade lite kläder och åkte hem för att sova 1 timme innan det var dags att göra sig iordning igen. Vi åkte in till Alex som bor vid Weesperplein i en helt fantastiskt lägenhet. Funderar mer och mer på varför man bor i en container? Vi traskade in till stan och hamnade Coco's. En liten nattklubb med precis den musiken man vill höra, tyvärr var det fler än oss som gillar att dansa till den musiken så det var riktigt trångt. Vi tog oss hem när klubben stängde. Jag och karin tände lite ljus och hade en mysig nattmiddag ihop. 
På söndagen var vi inte alls så slitna, Vi lånade Sarah cykel och trampade oss in till Vondelpark, Amsterdams största park. Vädret var fint, vi cyklade vilse men parken var jätte mysig. Spanjorerna mötte upp oss och vi käkade lite middag. Sen skulle tydligen Real madrid spela mot Barca så det var bara att trampa vidare till Coco's för att titta lite på fotboll. Blev en riktigt lyckad kväll och trots att vi somnade runt 1 så var vi fruktansvärt slitna idag, så idag blev det inte många varv gjorda - Heineken experience och lite tacos till middag.
 
Nu blir det massor av plugg den här veckan innan jag åker till Bryssel på torsdag, och sen kommer mina underbara föräldrar på Fredag - ser fram emot det så mycket :D!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: